Het is één van onze favoriete bezigheden: het luisteren van een podcast. Heerlijk voor tijdens een rondje lopen of tijdens rottige klusjes zoals het huishouden 😉 Wij luister graag naar podcasts waar we iets van kunnen leren, of iets waar we inspiratie van krijgen.

En natuurlijk hebben we ook onze eigen podcast: De Body & Mind Business Show!

Waar hebben wij het zoal over?

Nou bijvoorbeeld:

Wij zijn allebei Water-energie types, dat betekent dat we heel veel kennis met je willen delen en daarom zijn veel van onze podcasts eigenlijk zoveel meer dan een podcast; het zijn complete mini-trainingen met stappenplannen, oefeningen en soms zelfs werkbladen (gratis als FREEBIE te downloaden).

Zoals bijvoorbeeld de podcast over Waarom testimonials zo belangrijk voor je business zijn en hoe je hier een heel effectieve strategie van kunt maken.

Ben jij nog niet bekend met podcasts?
We leggen je graag uit hoe het werkt want er zal een wereld voor je open gaan!!

Wat is een podcast?
Een podcast is een soort online radio-uitzending die je kunt beluisteren wanneer jij dat wilt. Je hebt podcasts over allerlei onderwerpen zoals business, gezondheid, spiritualiteit, sport, politiek, games, onderwijs, koken, het nieuws enz. enz. Soms is er één spreker, soms meer, soms is het een interview, een verhaal, een meditatie, een stuk cabaret of een sprookje. Kortom je snapt het al; de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Hoe beluister je een podcast?

In ons geval is dat heel eenvoudig.

Je kunt luisteren:

  1. via een podcast-app op je telefoon
  2. of via de podcast-speler op onze website

Ik leg hieronder beide mogelijkheden uit.

1 – Luisteren via een podcast-app op je telefoon
Dit is onze favoriete manier van luisteren. Lekker oordopjes in, dus handjes vrij, en we kunnen tegelijkertijd een rondje buiten lopen of een klusje doen in huis of in de tuin. Perfect!

Via de app-winkel voor jouw besturingssysteem (bv App Store voor iPhone en Play Store voor Android) kun je een podcast app op je telefoon zetten.