Jouw grootste kapitaal

Vandaag gaan we het hebben over jouw grootste kapitaal in jouw business en eigenlijk in heel je leven, namelijk jouw energie. Hoe beter jouw energie in balans is, hoe meer overvloed en succes je zult kunnen creëren. Manifesteren. Makkelijk en snel.

Daarom is het handig als je weet welk energie type jij bent. Zodat je je kwaliteiten kunt versterken, je valkuilen kunt vermijden en dus helemaal in je element komt. 

En geloof me, dat ga je merken in je business!
Dus wil jij van stoeien naar bloeien? Blijf dan zeker luisteren!!

JIJ bent het grootste kapitaal in jouw bedrijf!

In de aflevering van deze week:

  • We gaan het vandaag hebben over het grootste kapitaal in jouw business en dat ben JIJ met jouw specifieke energie.
  • Wist je dat jouw energie onderverdeeld kan worden in vijf delen? In 5 elementen? > Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout. Ze zijn natuurlijk allemaal aanwezig in jou maar er voert er altijd één de boventoon en dat bepaalt hoe je reageert in bepaalde situaties en op mensen, hoe je communiceert en hoe je omgaat met conflictsituaties.
  • We gaan je vertellen hoe de energieën zich gedragen, welk effect ze hebben op jou, welke kwaliteiten ze je geven, welke problemen je kunt verwachten als een element uit balans is en de valkuilen waar je voor moet oppassen.
  • Ieder element speelt een rol in je lichaam, in je geest en zelfs in je emoties. Wanneer een element in balans is, geeft het je kansen en kwaliteiten. Maar als een element in onbalans is dan zal het je bepaalde valkuilen, uitdagingen en misschien zelfs fysieke gezondheidsproblemen geven. Dus door te weten welk element uit balans is, kun je je problemen veel sneller en veel directer oplossen. Je fysieke problemen maar ook je mentale en emotionele problemen, zelfs zakelijke uitdagingen!
  • In deze aflevering vertellen wij je per energietype wat de kwaliteiten zijn, welke valkuilen er kunnen optreden én welke fysieke klachten je kunt verwachten als dat element uit balans is bij jou.

Luister hier naar de podcast van deze week

Abonneren, beoordelen en recensie schrijven in Apple Podcasts

“Wat een super podcast! Ik ben zo blij met de inzichten en tips die ik van Jeanine en Miranda heb gekregen!” >> Ben jij het hiermee eens? Zou je ons dan ook een rating en een review willen geven? Hierdoor kunnen wij weer makkelijker andere mensen bereiken die – net als jij – willen groeien als persoon én in hun Body & Mind Business. Hoe doe je dat? Heel eenvoudig! Klik hier, scroll helemaal naar beneden (naar ‘Beoordelingen en recensies’), tik op 5 sterren, selecteer daarna ‘Schrijf recensie’ en laat ons daar weten wat je het meest enthousiast over bent in deze aflevering!

En, als je dat niet hebt gedaan, abonneer je dan ook meteen. Zo mis je nooit meer een aflevering, een freebie of een oefening! Abonneer je nu hier!