We praten vaak over mindset, over hoge energiefrequenties en over good vibes maar het valt niet altijd mee, soms gebeuren er dingen die je vibes naar beneden halen.

Hoe zorg je er nou voor dat je in die zone van aantrekkingskracht blijft?

In deze aflevering hebben we daar 15 tips voor!

Be the energy you want to attract” – Energy Sisters

In de aflevering van deze week:

 • We hebben allemaal wel eens van die dagen dat het gewoon even niet lekker loopt. Wat kun je dan doen om weer terug te komen in die zone van aantrekkingskracht? We hebben 15 manieren/tips voor je verzameld:
 • Tip #01 – Accepteer hulp en vraag ook om hulp (letterlijk maar ook energetisch).
  Hulp vragen is geen teken van zwakte; het maakt je juist sterker.
 • Tip #02 – Ga bewegen
  Als je in een dipje zit is er altijd sprake van een stagnatie. Soms is het de oorzaak van je dip en soms is het een gevolg. Beweging doet je energie in ieder geval weer stromen waardoor je weer oplossingen en mogelijkheden gaat zien.
 • Tip #03 – Verhoog je energiefrequentie
  Haal eerst de stagnatie weg en laad je energie daarna op op een hogere energiefrequentie en je bent er weer.
 • Tip #04 – Dankbaarheid
  Dankbaarheid geeft een hele hoge energiefrequentie dus maak daar gebruik van. Kijk naar wat je wél hebt en wat er wél goed gaat en voel daar dankbaarheid of waardering voor. Het zal je ook helpen je visie te shiften.
 • Tip #05 – Humor
  Plezier geeft ook een hele hoge energiefrequentie dus probeer de humor van een situatie in te zien. En als je dat lastig vindt ga dan comedy channel kijken of funny cats videos (grppige honden mag natuurlijk ook 😉 )
 • Tip #06 – Maak het leuk
  Kijk eens hoe je je dag, dat moment of die taak, leuker kunt maken. Geluk kan in de kleinste dingen zitten zoals thee drinken uit je mooiste kopje, of een lekker geurtje, of die fijne zachte sjaal om je nek, of een knalrode lippenstift, een lekker muziekje enz.
 • Tip #07 – Niet klagen
  Klagen brengt je in een lage energiefrequentie. Denk maar aan hoe jij je voelt als anderen dat doen. Doe dit zelf dus ook niet. Je schiet er ook niets mee op, het maakt alleen maar dat je langer in die situatie blijft hangen. Het kan je zelfs in zelfmedelijden houden en dat is nog lager qua energiefrequentie.
 • Tip #08 – Geef anderen niet de schuld
  Ook hier weer hetzelfde verhaal, het brengt je in een lage energiefrequentie als je geen verantwoordelijkheid neemt voor je leven en anderen de schuld geeft van van alles. Maar het is een feit dat iemand anders jou niet een gevoel kan geven, je hebt de situatie misschien niet in de hand maar jouw gevoel is toch echt jouw verantwoordelijkheid. Dat wat je denkt, geeft een gevoel en dat geeft je een bepaalde energiefrequentie.
 • Tip #09 – Let op de woorden die je gebruikt
  Woorden bepalen je gedachten, dus je gevoel en dus je energiefrequentie. Dus wees er heel bewust van wat je tegen jezelf zegt, hardop of in je hoofd. Wees ook bewust van je woordkeuze in een gesprek met anderen. Wat zeg je? Waar heb je het over? Gebruik je positieve woorden of negatieve woorden? Vertel je alleen wat niet leuk is of vertel je wat wel goed gaat, waar je wel naar toe wilt?
  Of deze: welke emoji’s gebruik jij veel?
 • Tip #10 – Stel de juiste vragen
  De woorden die je gebruikt zijn belangrijk en al helemaal als je die in een vraag gebruikt. Je systeem gaat namelijk direct een antwoord op je vraag zoeken en gaat bewijzen naar voren halen om dat waar je naar vraagt te staven. Dus vraag bijvoorbeeld nooit ‘waarom heb ik dit altijd?’ want dan krijg je daar nog meer bewijzen van. Vraag naar wat je wél wilt hebben.
 • Tip #11 – doe niet aan ‘wat als…’
  Althans, niet ‘wat als…’ in de negatieve richting. Zorgen maken en piekeren is de verkeerde kant op fantaseren en dus ook aantrekken!
 • Tip #12 – Houd voor ogen waar je het voor doet.
  Als je je missie helemaal helder hebt dan gaat dat moeiteloos. Dan zijn je doelen ook helder en dan ben je snel weer terug in de good vibes.
 • Tip #13 – Blijf flexibel en open minded
  Het is nodig om doelen te hebben want daarmee stel je je routeplanner in en trek je de juiste dingen aan maar het is wel belangrijk dat je loslaat HOE je daar precies komt. Er zijn namelijk verschillende wegen die naar Rome leiden en het universum kent wegen waar jij waarschijnlijk niet eens aan denkt. Stel jezelf dus flexibel op zodat je ook onverwachte mogelijkheden toestaat.
 • Tip #14 – Wees pro actief
  Ook als er dingen tegenvallen besef dan dat het niet tegenvalt maar dat dingen anders lopen dan je bedacht had. Dingen gebeuren altijd vóór je en niet om jou dwars te zitten.
  Dus sta open voor mogelijkheden en handel ook wanneer je gevoel zegt dat je iets moet doen, wees pro actief.
 • Tip #15 – Denk als de energy sisters
  Als jij in een dip zit, denk dan: ‘stel ik was in coaching bij de energy sisters, wat zouden zij dan aan mij vragen, welk advies zouden zij nu geven?’.