Misschien denk je dat ze niets met elkaar te maken hebben:

De Wet van de Aantrekkingskracht & energiefrequenties en cijfers & statistieken.

Maar dan vergis je je!

Het één kan niet zonder het ander…

Hoe dat zit en hoe jij er je voordeel mee kunt doen leggen we uit in deze aflevering. Én we geven je een geweldige oefening waar je meteen nieuwe klanten mee aantrekt!

“If you can’t measure it, you can’t change it.– Peter Drucker

In de aflevering van deze week:

  • Waarom cijfers zo belangrijk zijn.
  • Zijn cijfers de waarheid? Ja en nee 😉
  • Om succesvol te zijn (of te worden) moet je zowel de Wet van de Aantrekkingskracht als sterke strategieën inschakelen. Het is net als yin en yang.
  • Met de Wet van de Aantrekkingskracht kun je invloed uitoefenen op die cijfers.
  • Deze week hebben we ook weer een mooie oefening voor je (luister hiervoor naar de podcast).

Luister hier naar de podcast van deze week

Abonneren, beoordelen en recensie schrijven in Apple Podcasts

“Wat een super podcast! Ik ben zo blij met de inzichten en tips die ik van Jeanine en Miranda heb gekregen!” >> Ben jij het hiermee eens? Zou je ons dan ook een rating en een review willen geven? Hierdoor kunnen wij weer makkelijker andere mensen bereiken die – net als jij – willen groeien als persoon én in hun Body & Mind Business. Hoe doe je dat? Heel eenvoudig! Klik hier, scroll helemaal naar beneden (naar ‘Beoordelingen en recensies’), tik op 5 sterren, selecteer daarna ‘Schrijf recensie’ en laat ons daar weten wat je het meest enthousiast over bent in deze aflevering!

En, als je dat niet hebt gedaan, abonneer je dan ook meteen. Zo mis je nooit meer een aflevering, een freebie of een oefening! Abonneer je nu hier!