Maak jij wel eens fouten?

Raak je daar geïrriteerd van?

Kan je dan uiteindelijk ook je groeimoment zien?

Ook wij maken ook fouten. Ook wij hebben regelmatig groeipijn. In deze aflevering delen we wat er de afgelopen week is voorgevallen waar we ontzettend veel van geleerd hebben.

Mistakes have the power to turn you into something better than you were before.

In de aflevering van deze week:

 • Wij leren onze mensen om te werken volgens de Inside-Out methode en ‘practise what you preach’ dus ook wij werken van binnen naar buiten. Daarbij lopen we regelmatig tegen allerlei struggles aan en dat vinden we ook heel normaal. Sterker nog, we zijn ervan overtuigd dat dat nodig om te groeien naar een volgend level. Dit zeggen we altijd tegen onze klanten (zonder wrijving geen glans) maar dat ervaren we zelf dus ook!
 • Bijvoorbeeld deze week. We hadden een schrijffout gemaakt in de ondertiteling van een video en dat gaf een enorme explosie van gedachten, gevoelens, tranen en discussies (intern en extern), die weer leidden tot introspectie en uiteindelijk tot dankbaarheid en groei. Pittig maar ook hel mooi! Luister maar naar de podcast om het hele verhaal te horen. 
 • Dus wat kan jij hieruit leren?
 • Leerpunt #01: Ja, dat hebben wij ook!
  Ook wij worstelen met dingen. Ook wij ervaren groeipijnen. Ook wij gaan niet alleen maar in high vibes door het leven…
 • Leerpunt #02: Je hoeft het niet alleen te doen.
  Het is zo fijn om in zo’n situaties mensen om je heen te hebben (en ze bewust op te zoeken) die je kunnen helpen. Dat kan familie zijn, een vriend of vriendin of je coach maar besef dat je het niet alleen hoeft te doen.
 • Leerpunt #03: Het is okay om even te mokken.
  Om er even niets aan te doen. Om gewoon even te zijn. Daarna kun je weer door.
 • Leerpunt #04: Zorg voor je energie!
  We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: doe aan energiemanagement! Het zal je helpen om uit die lage energiefrequentie te komen. Het zal je helpen in te zien wat de dieper gelegen oorzaak is die zich heeft aangediend. Het zal je helpen het ‘lijden’ om te zetten in ‘het leiden van je leven op jouw voorwaarden’.
 • Leerpunt #05: Dankbaarheid.
  Wanneer je door alle emoties heen bent en gezien hebt waar de onderliggende oorzaak zit dan kun je daar met dankbaarheid naar kijken. Vanuit een hele hoge frequentie dus!