Een goede testimonial is goud waard!

Het is één van de beste manieren om het vertrouwen van je klant te krijgen én je expert status aan te tonen.

Wil jij weten wat het beste moment is om een goede testimonial te krijgen?
Luister dan naar deze aflevering want we geven je vandaag een 
kant-en-klare strategie voor perfecte testimonials. Eigenlijk is het ook geen gewone aflevering maar een super waardevolle mini-training!! 

Met unieke freebies… die wil je zeker niet missen!!

When you say it, it’s marketing. When they say it, it’s social proof.

In de aflevering van deze week:

 • Testimonials zijn vooral belangrijk voor je KLT-factor; ofwel je Know, Like & Trust factor. Mensen moeten je dus kennen, leuk vinden én vertrouwen voordat ze met je in zee gaan. Dat bereik je met testimonials.
 • Bovendien hebben testimonials ook een geweldig effect op jou want je doen je zelfvertrouwen groeien als ondernemer.
 • Er zijn 9 manieren waarop je testimonials kunt inzetten voor meer omzet in je bedrijf en je leert ze allemaal in deze aflevering.
 • Ook vertellen we je precies wat je moet doen om de meest gemaakte fouten te vermijden.
 • En omdat 9 zo’n mooi getal is 😉 delen we ook 9 super effectieve strategieën om een goede testimonial te krijgen van je klant.
 • Weet jij bijvoorbeeld wat het beste moment is om een testimonial te vragen? Je ontdekt het allemaal in deze aflevering.
 • We leren je ook waarom je jouw klant moet PORren in een testimonial. En nee, dat is niet gemeen! PORren staat voor:
  P – van probleem
  O – van oplossing
  R – van resultaat
  Een goede testimonial bevat altijd deze 3 elementen.
 • Wil je weten welke vragen jij jouw tevreden klant kunt stellen om zo’n geweldige testimonial te krijgen? We delen de gouden formule voor effectieve testimonials met je.
 • En alsof dat nog niet genoeg is hebben we ook nog een systeem voor je gecreëerd waarin je al jouw testimonials veilig kunt bewaren zodat je ze altijd nij de hand hebt en nooit meer kwijt raakt! Hoe handig is dat?! En het wordt nog mooier want dit systeem hebben we al kant en klaar voor je klaar staan. Je hoeft het alleen maar te downloaden en je kunt beginnen!!
  (scroll een stukje naar beneden om deze geweldige freebie te downloaden)

Luister hier naar de podcast van deze week

Download de FREEBIE bij deze aflevering

Zoals beloofd gaan we het makkelijk voor je maken!
We hebben een kant en klaar testimonial opberg systeem voor je plus de gouden vragen overzichtelijk onder elkaar én een paar voorbeelden van formulieren/mails die wij zelf gebruiken.

Dus wacht niet langer en download deze geweldige freebie nu meteen:

100% energie. 0% spam.

dit veld niet invullen s.v.p.

Abonneren, beoordelen en recensie schrijven in Apple Podcasts

“Wat een super podcast! Ik ben zo blij met de inzichten en tips die ik van Jeanine en Miranda heb gekregen!” >> Ben jij het hiermee eens? Zou je ons dan ook een rating en een review willen geven? Hierdoor kunnen wij weer makkelijker andere mensen bereiken die – net als jij – willen groeien als persoon én in hun Body & Mind Business. Hoe doe je dat? Heel eenvoudig! Klik hier, scroll helemaal naar beneden (naar ‘Beoordelingen en recensies’), tik op 5 sterren, selecteer daarna ‘Schrijf recensie’ en laat ons daar weten wat je het meest enthousiast over bent in deze aflevering!

En, als je dat niet hebt gedaan, abonneer je dan ook meteen. Zo mis je nooit meer een aflevering, een freebie of een oefening! Abonneer je nu hier!