Hoe kom je sterker uit een crisis?

Als mens maar ook met je bedrijf.

In deze aflevering van de Body Mind Business podcast gaan we het hebben over de grootste fout die je als ondernemer kunt maken in een crisis situatie. En we geven je praktische tips om daar sterker uit te komen. Enjoy!

Not all storms come to disrupt your life, some come to clear your path…

In de aflevering van deze week:

  • Wil je weten wat je juist NIET moet doen in tijden van crisis? We leggen je het uit.
  • Ook vertellen we je wat het verschil is tussen ondernemers die beter uit een crisis komen en ondernemers die er aan onderdoor gaan.
  • Je fysieke gezondheid is super belangrijk in tijden van crisis maar je mentale gezondheid ook! Jij bent jouw grootste kapitaal in jouw business dus daar moet je goed voor zorgen.
  • Je kunt een crisis zien als een ramp, als één bak ellende, maar je kunt een crisis ook zie als een mogelijkheid om te groeien. Om los te laten wat niet meer bij je past en om iets beters in te voeren. De wet van het vacuüm heeft daar alles mee te maken en we leggen je uit hoe je daar gebruik van kunt maken.
  • Ook al kun je je werk niet doen zoals je gewend bent, ook al kun je misschien niet optimaal IN je business werken, je kunt altijd AAN je business werken en wij geven je 5 tips:
  • Tip#01: Laat je email lijst groeien. Zoals ze zeggen: ‘the money is in the list’. We geven je een aantal tips om op gang te komen.
  • Tip#02: Maak gebruik van de lage FB advertentie kosten.
  • Tip#03: Ga een social media strategie toepassen of verbeteren. We helpen je op weg.
  • Tip#04: Benader bedrijven. Er liggen zoveel mogelijkheden voor jou als Body & Mind Business ondernemer in bedrijven. Natuurlijk geven we je voorbeelden en ideeën.
  • Tip#05: Ga testimonials verzamelen. Testimonials zijn namelijk goud waard.

Luister hier naar de podcast van deze week

Abonneren, beoordelen en recensie schrijven in Apple Podcasts

“Wat een super podcast! Ik ben zo blij met de inzichten en tips die ik van Jeanine en Miranda heb gekregen!” >> Ben jij het hiermee eens? Zou je ons dan ook een rating en een review willen geven? Hierdoor kunnen wij weer makkelijker andere mensen bereiken die – net als jij – willen groeien als persoon én in hun Body & Mind Business. Hoe doe je dat? Heel eenvoudig! Klik hier, scroll helemaal naar beneden (naar ‘Beoordelingen en recensies’), tik op 5 sterren, selecteer daarna ‘Schrijf recensie’ en laat ons daar weten wat je het meest enthousiast over bent in deze aflevering!

En, als je dat niet hebt gedaan, abonneer je dan ook meteen. Zo mis je nooit meer een aflevering, een freebie of een oefening! Abonneer je nu hier!