Besef jij hoeveel vragen je jezelf stelt op een dag?

En besef je ook welke impact dat heeft op jouw leven en jouw business?
Nou wij kunnen je vertellen dat het een ENORME impact heeft!

Hoe dat zit?
Welke vragen je in de problemen brengen en welke vragen je wél kunt stellen?

We gaan het je allemaal vertellen in deze aflevering.
MET WEER EEN MOOIE FREEBIE!

“De kwaliteit van jouw vragen bepaalt de kwaliteit van jouw leven en jouw business!”

In de aflevering van deze week:

  • Woorden zijn energieOf beter gezegd: elke gedachte die je hebt, creëert een gevoel en dat bepaalt je energiefrequentie.
    Bepaalde gevoelens creëren lage energiefrequenties, die je moe en ongezond maken en alleen maar vervelende situaties en mensen doen aantrekken. Zoals een schuldgevoel, het gevoel ‘ik ben niet goed genoeg’, verdriet, angst of boosheid. Andere gevoelens creëren hoge energiefrequenties waarmee je het tegenovergestelde bereikt. Denk bijvoorbeeld aan liefde, vreugde en dankbaarheid. 
  • Wat je tegen jezelf zegt bepaalt hoe je je zult voelen en dus hoe je leven zich zal ontvouwen. Woorden in je hoofd en de woorden die je uitspreekt. Deze worden versterkt door de trillingen van de geluiden van je stem. Het is dus heel belangrijk dat je je realiseert wat je tegen jezelf zegt. Hardop maar ook in je hoofd.
  • Vragen hebben een nog sterker effect!
  • Jouw hersenen reageren namelijk acuut op iedere vraag die jij jezelf stelt (hardop of in je hoofd). Doe maar mee met de korte test in deze aflevering en je merkt meteen hoe dit werkt. Je hersenen zullen acuut aan de gang gaan om jou een antwoord te geven op jouw vraag en zullen dat gaan staven met ervaringen uit het verleden. Je krijgt dus een bevestiging van wat je vraagt.
  • Is dat goed? Dat hang af van de manier waarop jij je vraag stelt. In deze aflevering geven we je daar voorbeelden van. Als jij bijvoorbeeld vraagt ‘waarom lukt het me niet om genoeg te verdienen’ dan wil je helemaal niet dat het leven je nog meer voorbeelden voorschotelt van waarom jij niet genoeg verdient. Je wilt weten hoe je wél meer kunt gaan verdienen. En dat leren we je in deze podcast.
  • De kwaliteit van jouw vragen bepaalt de kwaliteit van je leven. En van je business!
  • We leren je welke vragen je beter niet kunt stellen én we leren je hoe je de juiste vragen kunt stellen. Vragen waarop je het antwoord krijgt wat je vooruit gaat helpen.
  • Plus we hebben als bonus een speciale PDF voor je gemaakt met 10 krachtige vragen die je jezelf kunt stellen als het leven even tegen zit. Of wanneer je op het punt staat een grote beslissing te nemen. Of wanneer je even niet weet wat je moet doen. Maar je kunt ze ook gebruiken als een ochtendritueel om je dag energiek en krachtig te beginnen. Download ze hieronder!