Wat je gelooft over jezelf en over je business bepaalt jouw realiteit en bepaalt wat jij kunt bereiken.

Dus als je nu nog niet bereikt hebt wat je wilt bereiken, dan wordt het tijd dat je je overtuigingen gaat onderzoeken en gaat aanpassen. Een manier om dat te doen is het gebruiken van affirmaties.

In deze aflevering gaan we 10 krachtige affirmaties met je delen én waarom die zo belangrijk zijn voor jouw business-mindset.

Bovendien hebben we een mooie FREEBIE voor je met daarin extra bonus affirmaties!

“Whether you think you can or you think you can’t, you’re right.”  – Henry Ford

In de aflevering van deze week:

  • Wij werken zelf graag met affirmaties om onze doelen te bereiken; privé en in business. Regelmatig hangen wij ons hele huis onder de post-its 😉
  • Affirmaties zijn een soort reminders van overtuigingen die jou helpen om je doelen en wensen te bereiken.
  • En net zoals bij spiertraining geldt: hoe vaker je ze herhaalt hoe sterker ze worden. Affirmaties zijn eigenlijk de krachttraining voor je mindset.
  • We leggen je uit waarom affirmaties zo enorm nuttig zijn.
  • Wanneer affirmaties totaal NIET werken.
  • Hoe je affirmaties toepast zodat je voor jou gaan werken.
  • En natuurlijk hebben we 10 krachtige business boosters voor je die je meteen kunt gaan gebruiken!
  • Oh, en check ook even de geweldige FREEBIE bij deze aflevering, met bonus affirmaties (even naar beneden scrollen).

Luister hier naar de podcast van deze week

Download de FREEBIE bij deze aflevering

Om het je makkelijk te maken hebben we de 10 affirmaties voor je op een rijtje gezet. Je kunt ze zo downloaden en uitprinten. Bovendien hebben we er ook nog een flink aantal extra affirmaties bij gedaan zodat precies degene kunt vinden die voor jou en jouw situatie het beste werkt!

100% energie. 0% spam.

dit veld niet invullen s.v.p.

Abonneren, beoordelen en recensie schrijven in Apple Podcasts

“Wat een super podcast! Ik ben zo blij met de inzichten en tips die ik van Jeanine en Miranda heb gekregen!” >> Ben jij het hiermee eens? Zou je ons dan ook een rating en een review willen geven? Hierdoor kunnen wij weer makkelijker andere mensen bereiken die – net als jij – willen groeien als persoon én in hun Body & Mind Business. Hoe doe je dat? Heel eenvoudig! Klik hier, scroll helemaal naar beneden (naar ‘Beoordelingen en recensies’), tik op 5 sterren, selecteer daarna ‘Schrijf recensie’ en laat ons daar weten wat je het meest enthousiast over bent in deze aflevering!

En, als je dat niet hebt gedaan, abonneer je dan ook meteen. Zo mis je nooit meer een aflevering, een freebie of een oefening! Abonneer je nu hier!