In deze eerste aflevering stellen wij ons aan jou voor.

We vertellen je waarom wij jou én je bedrijf naar een next level kunnen helpen én waarom ze ons ook wel eens de energy-sisters noemen!

Master your energy, master your life and business!

Belangrijkste ‘take-aways’ van deze aflevering:

  • Wanneer zit jij op de juiste plek voor deze podcast?
    Als je een ondernemer bent in de Body & Mind Branche, ook wel eens de Health & Wellness Branche genoemd. Misschien ben je een coach, een therapeut, een docent of een trainer maar je hebt in ieder geval een passie, een missie en daar wil je mensen mee helpen, daar wil je een verschil mee maken in de wereld. 
  • Wanneer zit je hier NIET op de juiste plek.
  • De verschillende categorieën Body & Mind Business ondernemers.
  • Wat gaan we je bieden in deze podcast.
  • Waarom zijn wij dé aangewezen personen om jou én je business te helpen > 3 belangrijke redenen.

Luister hier naar de podcast van deze week

Abonneren, beoordelen en recensie schrijven in Apple Podcasts

“Wat een super podcast! Ik ben zo blij met de inzichten en tips die ik van Jeanine en Miranda heb gekregen!” >> Ben jij het hiermee eens? Zou je ons dan ook een rating en een review willen geven? Hierdoor kunnen wij weer makkelijker andere mensen bereiken die – net als jij – willen groeien als persoon én in hun Body & Mind Business. Hoe doe je dat? Heel eenvoudig! Klik hier, scroll helemaal naar beneden (naar ‘Beoordelingen en recensies’), tik op 5 sterren, selecteer daarna ‘Schrijf recensie’ en laat ons daar weten wat je het meest enthousiast over bent in deze aflevering!

En, als je dat niet hebt gedaan, abonneer je dan ook meteen. Zo mis je nooit meer een aflevering, een freebie of een oefening! Abonneer je nu hier!