Een favoriete bezigheid van ons beide is het luisteren van podcasts. Heerlijk voor tijdens een rondje lopen of voor wanneer we huishoudelijke klusjes moet doen (vinden we allebei niet leuk maar iets fijns in je oren maakt het zo veel leuker!). Wij luisteren graag naar podcasts waar we iets van kunnen leren, of iets wat ons inspiratie geeft. 

En dat wilde we ook aan de wereld terug geven dus daarom hebben we onze eigen Nederlandse podcast!

Waar hebben wij het zoal over?

Nou bijvoorbeeld:

Ben jij nog niet bekend met podcasts?
Dan leggen we je graag uit hoe het werkt want er zal een wereld voor je open gaan!!

Wat is een podcast?
Een podcast is een soort online radio-uitzending die je kunt beluisteren wanneer jij dat wilt. Je hebt podcasts over allerlei onderwerpen zoals business, gezondheid, spiritualiteit, sport, politiek, games, onderwijs, koken, het nieuws enz. enz. Soms is er één spreker, soms meer, soms is het een interview, een verhaal, een meditatie, een stuk cabaret of een sprookje. Kortom je snapt het al; de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Hoe beluister je een podcast?

In ons geval is dat heel eenvoudig.

Je kunt luisteren:

  1. via een podcast-app op je telefoon
  2. of via de podcast-speler op onze website

Hieronder leggen we beide mogelijkheden uit.

1 – Luisteren via een podcast-app op je telefoon
Dit is onze favoriete manier van luisteren. Lekker oordopjes in, dus handjes vrij, en we kunnen tegelijkertijd een rondje buiten lopen of een klusje doen in huis of in de tuin. Perfect!

Via de app-winkel voor jouw besturingssysteem (bv App Store voor iPhone en Play Store voor Android) kun je een podcast app op je telefoon zetten. 

Enkele van deze apps zijn:

Vervolgens zoek je met de zoekfunctie in de betreffende app naar de podcast die je wilt luisteren en speel je de gewenste aflevering af. Super simpel!

Je kunt als je wilt een aflevering ook downloaden zodat je hem kunt beluisteren zonder internetverbinding. Handig als je reist bijvoorbeeld.

Om het helemaal makkelijk te maken voor je vind je de linkjes naar onze podcast hier:

iTunes/Apple Podcast | Stitcher | Spotify | Google Podcast

2 – Luisteren via de podcast-speler op onze website

Zit je aan je PC of laptop en wil je vanaf daar meteen luisteren?

Klik dan op deze link: bodymindbusiness.nl/podcast

Scroll even naar de gewenste aflevering en klik dan daarin op de play knop van de aflevering van die week. Een kind kan de was doen!

Wil je ons een plezier doen?

“Wat een super podcast! Ik ben zo blij met de inzichten en tips die ik van Jeanine en Miranda heb gekregen!” >> Ben jij het hiermee eens? Zou je ons dan ook een rating en een review willen geven? Hierdoor kunnen wij weer makkelijker andere mensen bereiken die – net als jij – willen groeien als persoon én in hun Body & Mind Business. Hoe doe je dat? Heel eenvoudig! Klik hier (op je iPhone), scroll helemaal naar beneden (naar ‘Beoordelingen en recensies’), tik op 5 sterren, selecteer daarna ‘Schrijf recensie’ en laat ons daar weten wat je het meest enthousiast over bent in deze aflevering!

En, als je dat niet hebt gedaan, abonneer je dan ook meteen. Zo mis je nooit meer een aflevering, een freebie of een oefening! Abonneer je nu hier!

Ik wens je heel veel luisterplezier!